Op 15 mei 2023 vindt Bosman on Tour weer plaats!

Dit organiseren wij jaarlijks voor jou, als student van de opleiding Smart Building, om te laten zien hoe wij werken aan onze grote utiliteits- en mixed-use-projecten. Tijdens Bosman on Tour neem je een kijkje op ons kantoor in Leusden en nemen we je mee naar Amsterdam, want daar staan een aantal van onze mooiste projecten!

Op kantoor

Deze dag start met workshops van onze Bosman collega’s op het hoofdkantoor in Leusden. Tijdens deze interactieve workshops laten zij zien wat wij doen als kennis- en regiebedrijf en zullen zij jou van alles vertellen over hun afdeling en hun werkzaamheden. Een perfect moment om al jouw vragen te stellen!

Klik hier voor het programma

Een kijkje achter de schermen

In de middag vertrek je met de Bosman on Tour-bus naar Amsterdam, waar je op projectbezoek gaan bij The Pulse of Amsterdam en Staal-Kade. Twee lopende projecten waar wij verantwoordelijk zijn voor de installatietechniek.

Kijk de video van vorig jaar waarbij wij op bezoek zijn geweest bij Tripolis-Park en lees hieronder ons artikel over The Pulse of Amsterdam met daarin alle technische informatie.

Bekijk hier de video van 2022

Onze projecten

01 45

Nieuws

Ga naar overzicht

Overlijden Frans Bosman

Verder lezen

Boetiekkantoor Gaudi

Verder lezen

Het Jeroen Pit Huis

Verder lezen

Zien we je snel weer?

Heb je nog vragen of lijkt een stage bij Bosman Bedrijven je wel wat, laat het ons weten via hr@bosmanbedrijven.nl