Home

Totaalinstallateur: van ontwerp tot installatie

Bij Bosman Bedrijven zijn wij goed in het ontwerpen en installeren van werktuigbouwkundige, sanitaire en elektrotechnische installaties in de utiliteitsbouw. Daar hebben wij door een lange geschiedenis die terug gaat tot de jaren 60 van de vorige eeuw veel ervaring in. Het is ons gelukt om onszelf als organisatie telkens weer uit te vinden en te blijven vernieuwen. Het resultaat is een verscheidenheid aan bijzondere projecten waar wij als technisch installateur een bijdrage aan hebben geleverd. Spraakmakende gebouwen die terug te vinden zijn op A-locaties in de randstad en daarbuiten.

Multidisciplinaire aanpak

Voor ons begint het proces met het achterhalen wat belangrijk is voor onze klanten. Daar ligt onze kracht. Om samen te kijken wat nodig is om het gebouw te realiseren dat u voor ogen heeft. De jarenlange ervaring en kennis van onze medewerkers, heeft laten zien dat wij een volwaardige partner zijn in het totale installatieproces. Of het nu een design-and-build-samenwerking is of een andere vorm, meedenken zit in ons dna. Dat doen wij vanuit een multidisciplinaire aanpak, met oog voor comfort en duurzaamheid. Een uitdaging en het zoeken naar de juiste oplossing gaan wij tijdens dit proces niet uit de weg. Want uiteindelijk gaan wij net als u voor het best mogelijke resultaat.

Contact

Nieuws

Ga naar overzicht

BAM en Bosman slaan handen ineen voor technische installaties nieuwe thuisbasis ABN AMRO

Verder lezen

Boetiekkantoor Gaudi

Verder lezen

Het Jeroen Pit Huis

Verder lezen

Download ons boek

In ons corporate book vindt u een selectie van onze projecten, interviews met enkele van onze partners en onze medewerkers. Dit corporate boek vertelt ons verhaal. Een verhaal waar we trots op zijn.

Met het downloaden van ons corporate boek gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw gegevens om.