Bosman Bedrijven en VINCI Energies

Bosman Bedrijven is een merk van VINCI Energies. Samen met Verkerk en VanderLinden brengen wij Nederlandse gebouwen en terreinen technisch tot leven. Dit doen we via de business line Building Solutions VINCI Energies. Wij ondersteunen vastgoedeigenaren, bedrijven en instellingen bij alles wat er nodig is om hun gebouwen -én de mensen die er werken- optimaal te laten presteren. Zo dragen we bij aan duurzame, comfortabele, veilige en energiezuinige gebouwen en terreinen in de industrie, transport & logistiek, vastgoed, gezondheidszorg en utiliteitsbouw. Onze gezamenlijke expertisegebieden zijn systeemintegratie, gebouwinstallaties en gebouwbeheer.

 

VINCI Energies

VINCI Energies, de energietransitie en digitale transformatie accelerator
In een steeds veranderende wereld richt VINCI Energies zich op netwerken en integratie, optimalisatie van prestaties, energie-efficiency en data om de uitrol van nieuwe technologieën te versnellen en om twee belangrijke veranderingen te ondersteunen: de digitale transformatie en de energietransitie. Door hun sterke regionale wortels en de soepele organisatiestructuur geven deze business units de betrouwbaarheid, veiligheid en efficiency van energie-, transport- en communicatie-infrastructuur, productiefaciliteiten en gebouwen een sterke impuls. Belangrijk doel hierbij: de vergroting van de effectiviteit van processen bij opdrachtgevers onder andere door de effectiviteit van haar eigen organisatie steeds te optimaliseren.

Waar wij sterk in geloven

Het leveren en beheren van technische oplossingen voor een comfortabele leef- en werkomgeving, dat is onze missie. Wij denken mee met onze klanten om samen tot een resultaat te komen waar we trots op kunnen zijn.

Het creëren en benutten van kansen is een ingewortelde manier van werken binnen onze organisatie. Een manier van denken en doen die garant staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit.

Onze waarden
Meedenken betekent voor ons daadkracht tonen, oplossingsgericht werken en verantwoordelijkheid nemen in alle facetten van ons werk.

Daadkracht
Op een energieke en doortastende manier durven wij beslissingen te nemen die leiden tot het gewenste resultaat. Zodoende kunnen wij ons werk optimaal uitvoeren, zorgen voor stabiliteit en weten wij de zorgen van onze klanten uit handen te nemen.

Oplossingsgericht
Onze technische oplossingen voldoen aan de wensen en eisen van deze tijd. Vanuit een positieve instelling weten onze mensen daarbij de focus te leggen op dat wat mogelijk is en uitdagingen om te buigen tot kansen.

Verantwoordelijkheid
Wij durven verantwoordelijkheid te nemen voor ons werk omdat wij weten dat dit van de hoogst mogelijke kwaliteit is. Om gezamenlijk met onze klanten tot de beste oplossingen te komen, durven wij hiervoor over grenzen heen te kijken.

Een reis door de tijd

15 januari 1959

Het prille begin

Het was 15 januari 1959 toen Frans Bosman op zijn bakfiets vertrok, op weg naar zijn eerste klanten. Dit waren in het begin voornamelijk boeren in Achterveld en later ook in Soest waar hij Norton-pompen sloeg en kippen- en varkensschuren van verlichting voorzag.

Begin jaren 60 van de vorige eeuw werd een winkel in bruin- en witgoed geopend in Soest. Van hieruit werden de eerste particuliere klanten bediend. Naast het plaatsen van de verkochte toestellen bij de mensen thuis, behoorden ook kleine elektrotechnische aanpassingen en verbouwingen tot de werkzaamheden.

Download ons boek

In ons corporate book vindt u een selectie van onze projecten, interviews met enkele van onze partners en onze medewerkers. Dit corporate boek vertelt ons verhaal. Een verhaal waar we trots op zijn.

Met het downloaden van ons corporate boek gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw gegevens om.