Home

Technisch beheer: multidisciplinair beheer en onderhoud

Wij voeren service en onderhoud uit aan werktuigbouwkundige, elektrotechnische en sanitaire installaties voor nieuwbouw en bestaande gebouwen. Net als binnen onze installatietechniek zijn wij ook multidisciplinair in het technisch beheer en onderhoud van technische installaties. De jarenlange ervaring die wij hebben in het strategisch beheer en preventief onderhoud van een groot aantal objecten door het hele land, maakt dat wij een echte partner zijn voor onze klanten.

Onderhoudsstrategie voor de lange termijn

Er zijn meerdere manieren waarop wij u binnen het technisch beheer en onderhoud van uw object kunnen ondersteunen. Met een gebouwbeheersysteem kunnen wij u bijvoorbeeld voorzien van de meest accurate informatie. Onze 24-uurs storingsdienst zorgt ervoor dat uw installaties bij storingen snel weer in werking gesteld worden. Wij kijken ook naar uw strategische doelstellingen voor een onderhoudsstrategie op de lange termijn. Dat kan conditiegestuurd onderhoud, meerjarenonderhoud of een andere vorm zijn. Op het gebied van wet & regelgeving beschikken wij over de juiste kennis en zorgen wij dat uw installaties up-to-date blijven.

Contact

Nieuws

Ga naar overzicht

Meer over de afdeling Technisch Beheer

Verder lezen

Technisch Beheer: Hoe houden we technische installaties ook in deze tijd in het vizier?

Verder lezen

MBO open dag

Verder lezen

Download ons boek

In ons corporate book vindt u een selectie van onze projecten, interviews met enkele van onze partners en onze medewerkers. Dit corporate boek vertelt ons verhaal. Een verhaal waar we trots op zijn.

Met het downloaden van ons corporate boek gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw gegevens om.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.