Home

Nazorg: Behoud van de kwaliteit van een installatie

Na oplevering van een project, is de volgende stap de nazorg na de daadwerkelijke ingebruikstelling van de technische installaties. Het Bosman nazorgteam zorgt ervoor dat eventuele aandachtspunten worden opgepakt, garantiezaken worden opgelost en de klant centraal blijft staan tijdens de garantieperiode. Met nazorg worden de technische installaties op de verschillende locaties gemonitord, zodat ze blijven functioneren zoals ze zijn bedoeld. Daarnaast worden installatiecomponenten zoals noodverlichting, brandmeldinstallatie en sprinklers ieder jaar getest zodat deze in geval van nood functioneren.

Smart building en sensoring

Bij Bosman kan veel op afstand worden gezien, omdat we zoveel mogelijk gebruikmaken van slimme installatietechnieken. Hierdoor beschikken we over data waarmee we de installaties kunnen monitoren en het gebruik ervan kunnen inzien. Dat betekent dat actief en preventief kan worden gereageerd op meldingen en resultaten. Verder kan ons team adviezen geven over het energieverbruik én we zijn in staat om de energie-afrekeningen te verzorgen.

Contact

Nieuws

Ga naar overzicht

Meer over de afdeling Technisch Beheer

Verder lezen

Technisch Beheer: Hoe houden we technische installaties ook in deze tijd in het vizier?

Verder lezen

MBO open dag

Verder lezen

Download ons boek

In ons corporate book vindt u een selectie van onze projecten, interviews met enkele van onze partners en onze medewerkers. Dit corporate boek vertelt ons verhaal. Een verhaal waar we trots op zijn.

Met het downloaden van ons corporate boek gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw gegevens om.